Kuopion torimonttu 2012

Kuopion torimonttu 2012
Kasipallo -elokuvan kuvauksia Kuopion torimontussa 2012

tiistai 6. toukokuuta 2014

Matkarakastajat (Los Amantes Pasajeros)

Matkustajakone starttaa Madridista matkalle Meksikoon. Matkan alussa ilmenee kuitenkin ongelmia, ja kone jää kiertämään Granadan ilmatilaan odottaen mahdollisuutta pakkolaskulle. Koneen kolme homostuerttia päättävät viihdyttää matkustajia hinnalla millä hyvänsä. Kirjava kaarti mitä omituisempia reissaajia elää lennolla kuin viimeistä päivää. On tunnettu domina, poliiseja pakeneva huijari, palkkamurhaaja, hääpari jonka nainen kävelee (ja sekstailee) unissaan, ennustajanainen jne.

Oudot tilanteet seuraavat toisiaan ja kieli on syvällä poskessa. Tosin välillä poskessa on jotain aivan muuta. Almodovarin henkilöhahmot ovat aina eriskummallisia ja jopa irvokkaita. Tällä kertaa pisimmän korren vetävät stuertit, joiden dialogi ja toiminta aiheuttivat hillittömiä naurukohtauksia. Todella hauska greisikomedia! Jos juonen tapahtumista kertoisi enemmän, homofobisemmat katsojat jättäisivät leffan väliin. Se olisi sääli, sillä kaikesta homostelusta ja seksistä huolimatta elokuva on todella viihdyttävä. Eikä kaikki, mitä kankaalla tapahtui, kuulostakaan kerrottuna niin hauskalle.

Elokuvan Alkuminuuteilla kuvassa vilahtavat Almodovarin luottonäyttelijät Antonio Banderas ja Penelope Cruz, mutta tämä on vain vedätystä Almodovar-faneille.

Espanja, 2013
Ohjaus ja käsikirjoitus: Pedro Almodóvar
Pääosissa: Paz Vega, Javier Camara, Cecilia Roth, Hugo Silva, Lola Dueñas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti